Jan. 31, 2013
Publicerat den

Storrensning pågår av alla urväxta bebiskläder, hur sött det än är med dom små så känner jag att det räcker gott och väl med våra småtjejer så nu åker allt ut på tradera så kanske man tjänar en liten slant som man kan ha lite roligt för istället :P Vi får hålla tummarna att Patrik och Linda får en liten Edvin istället när det väl är dags för dom att skaffa smått :P







Jan. 28, 2013
Publicerat den

Bästa busungarna i badet.. My tycker det är roligt å bada med syrran även om det kommer en oväntat kopp vatten över huvudet rätt som det är..









Jan. 25, 2013
Publicerat den

My tycker det är bra med sin nya stol för nu kan hon också titta på tv med syster och hennes kompisar :)







Jan. 25, 2013
Publicerat den

Idag har det vart fullt ös hela dagen.. Fick besök av Annie, Lone, Amanda, Malin och Anna inklusive alla barn.. Lunch och fika var givet :)







Jan. 24, 2013
Publicerat den

Igår fick jag hämta en liten prinsessa från dagis...


Mammas gohjärta :)






Jan. 22, 2013
Publicerat den

Idag har jag hunnit med en hel del när Isa var på dagis, att ha ett barn hemma är ju nästan semester när man har två :P jag har blandannat fixat lite i vårt tråkiga sovrum som har blivit lite bortglömt och här är resultatet...:)

























Jan. 20, 2013
Publicerat den

Var till Sandviken idag och investera en bumbostol till lilla My idag.. Nu kan hon sitta med oss överallt..:)









Jan. 20, 2013
Publicerat den

Nu är det dags att på allvar börja träna My med flaska.. Köpte en flaska på affären men det duger inte så nu var jag upp till barnenshus och köpte lika som Isa hade när hon börja med flaska, har inte prövat än men jag återkommer om resultatet..:)









Jan. 17, 2013
Publicerat den

Det tar en stund att gå hem från dagis när det ska donas med det mesta förutom att gå framåt!!







...
Publicerat den

Det slog mig tidigare idag att i slutet av denna månad har jag och Mattias vart tillsammans i 8 år!! Tänk vad tiden går fort och va mycket vi hunnit med under denna tid och va mycket mer vi ska uppleva tillsammans =).. Puss påla Hasse =P
 
 



Jan. 12, 2013
Publicerat den

Isa har haft kalas för sina kompisar i dag.. Full fart hela dagen så nu ligger det en utslagen hjälte i soffan plus en sopslut mamma men det var det värt.. Har Isa kul har mamma kul.. Puss & hej :P











Jan. 11, 2013
Publicerat den

Idag åkte jag och tjejerna in till stan och mötte upp mormor och gammelmormor för lite lunch på donken.. Första gången Isa får en box och hon tyckte det var mumsigt även om det var mest åtgång på pommesen :P




Sen blev det även en sväng på stan och lite shopping.. Jag fick hem ett par byxor och hårfärg medans My fick lite mer kläder i storlek 68 då jag glömt bort vart jag lagt säcken med Isas gamla kläder i den storleken.. Men men, förhoppningsvis kommer den fram igen så man slipper köpa en helt ny uppsättning i den storleken när man redan har så mycket kläder, bara att komma på vart bara :)











Jan. 10, 2013
Publicerat den

Idag blir minifisen hela tre månader :)









Jan. 09, 2013
Publicerat den

Äntligen har man kommit in i vardagen igen, dagis, härliga morgonpromenader, tidigare kvällar för Isa mm.. Det är mysigt med helger men skönt när det blir vardag igen, ialf om man har småbarn och är va
n med lite vardagliga rutiner :)







Jan. 07, 2013
Publicerat den

Idag har vi varit med morbror Patrik och Linda hela dagen.. Först blev det lunch hos dom sen blev det leklandet för hela slanten.. Patrik ville inte åka först men jag locka honom med snus och skjuts så då gav han med sig :)







Jan. 06, 2013
Publicerat den

Idag har vi spenderat hela dagen i Hille hos mamma och pappa.. Mamma fick vara barnvakt medan jag slängde ihop lite hallonbakelser och cheesecake som vi sedan intog efter den goda söndagsmiddagen :) En riktigt härlig söndag med andra ord.. Nu blir det soffmys för hela slanten då barnen knoppat för natten :)







Jan. 04, 2013
Publicerat den

En dag med pulka och korvgrillning.. Dock var backen stenhårt så det fick bli lite pulka och mycket korv :P
















Jan. 03, 2013
Publicerat den

En dag med fullt av bus på leklandet..




Ikväll prövade vi flaskan på lilla My igen efter några misslyckande försök förr och även denna gång blev det mammas grejor före plast :) Men men skam den som ger sig.. Mormor var här och busade på kvällskvisten också.. Det blev både målning och badning :)








Jan. 01, 2013
Publicerat den

Igår när alla fira nyår så fira vi Isas 2 årsdag... Kan inte fatta att hon blivit så stor, hon var ju nyss bebis ju :)




Detta år startar vi som vanligt jobbet till Beach 2013.. Spänningen blir om man äntligen ska lyckas eller om det rinner ut i sanden som vanligt.. En liten push är ju ialf att jag och några kompisar har sagt att vi ska springa vårruset under 30 min :) Kul att ha ett mål så kanske det här går vägen.. Den som lever får se :P Hejdå!