Händige Hasse..
Publicerat den

Ibland så händer det att det blixtrar till i fixarhasse..

Denna gaffel har han gjort speciellt till Isa..







Lax med pasta..
Publicerat den

Snabbt och supergott middagstips..


4 laxfile
3 tomater
Färsk dill men funkar även med torkad el fryst.
Mellangrädde
Citronpeppar
Salt


Gör såhär:

Träna laxen och bryn den, häll sedan på grädden. Skiva tomaterna och hacka dillen och släng ner i pannan, jag brukar skala tomaterna men det är som man själv vill :) Salta och peppra efter smak.


Smaklig måltid!






Nytt till hallen..
Publicerat den

Äntligen har vi köpt lite förvaring till hallen.. Så nu behöver det inte ligga vantar och mössor överallt..







Nov. 28, 2012
Publicerat den

Isa och jag trotsade vädret idag och gick ut på gården och fixade lite..

Det här blev resultatet av det vi tog hem från skogen i helgen..





Mamma har även gjort en fin krans som passar ypperligt nu till jul :)









Nov. 26, 2012
Publicerat den

Lite syskonmys till bollibompa.. Gobitarna mina :)








Lördagsaktivetet
Publicerat den

Idag har vi vart och grillat korv vid fäbodarna hela familjen plus mamma och pappa.. Skönt att komma ut fast det var så grått ute.. Plockade även granris, mossa och lingonris som jag ska använda till bron och diverse.. Resultat kommer senare :)







När vi kom hem mös Isa ner sig i dockvagnen och titta på lite tv :) Gounge!!!










Nov. 23, 2012
Publicerat den

Bilden kom visst inte med på inlägget under så den kommer här..:P







Nov. 23, 2012
Publicerat den

Idag har vi must hos Patrik och Linda hela dagen.. Fick fläskfile och pommes till lunch och sen blev det Johan falk nyaste film, helt ok om ni frågar mig :P Dom är även barnvakt till lille trulls och Isa lånade hans gåstol.. Stor blev liten för en stund... :P





Ikväll var hela familjen i Hille och fick grillad biff med rotsaker, grymt gott det med.. Nu blir det mys framför tvn innan läggdags..


Trevlig kväll gott folk!








Nov. 20, 2012
Publicerat den

Var på stan idag och hitta lite nytt åt lilla My, åkpåse och enligt mig ialf en jäkligt snygg mössa :)





Sen hitta jag även denna fina amnings bh på HM..







Tydligen så har dom gjort om mamma avdelningen och tagit hem en massa fina gravidkläder.. Vart var dom när jag var stortjock?!!


Tack & hej sålänge :P



Nov. 19, 2012
Publicerat den

Härliga morgonruffs.. :)









Korvgrillning
Publicerat den

Idag var vi och grilla korv vid Hillesjön med gammelfarfar, gammelfarmor, Siv och Isabelle och Mys tremänningar.. Härligt med lite söndagsaktiviteter.. Synd att vädret var grått men det är som dom säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" :P




















Lördag hela dagen lång..
Publicerat den

Dagen började med en hurtrunda runt golfen med mamma och barn.. Efter lunch kom Anna med barn hem till mamma för lite fika och massa bus.. Kvällen avslutar jag hemma i soffan med halva familjen framför tvn och så mycket bättre och lite lördagsgodis .. Trevlig kväll ;)





Utslagen hjälte..:)













Nov. 16, 2012
Publicerat den

Gårdagens morgon hade jag helst sluppit om jag fick.. Började med att Isa hällde ut hela musli burken på golvet medan jag ammade sen fortsatte det med att isas galonbyxa gick sönder i spännet när vi klätt på oss så det var bara att ta av kläderna och sätta på overallen fast det var plusgrader ute.. När vi väl var på väg till dagis så hade Isa fått hundbajs på skon och eftersom jag hade lyft upp henne hade jag även bajs på mina byxor.. Så istället för en härlig promenad i höst solen efter lämmning på dagis blev det hem och tvätta bajsbyxor och skor.. Trösta mig med att åka till Malin på lite kaffe och paj, nästan lika bra som promenad eller? :P





När det var dags att hämta Isa igen kl två hade jag gjort ordning lite mellis som Isa fick mumsa i vagnen på väg till lekparken där vi busa av oss lite extra innan pannkakskväll i hos mommo o offa..:)











Lugn dag..
Publicerat den

Idag har det varit en skön dag utan måsten.. Dagen började med en promenad med Anna och David efter att vi lämmnat Isa på dagis.. När jag och My kom hem tog jag en dusch och efter det gick vi och sov en timme, sömn är inget man är bortskämd med när man har två små busungar :) Sen blev det lite kaffe och dopp innan hämtning på dagis.. Mer sådana dagar tack :)


Isa åker snålskjuts med David till dagis :)





Ikväll har vi haft en liten Isa kväll med massa bus och bad.. Tror det har kommit ikapp henne att hon fått en lillasyster och inte längre får all uppmärksamhet själv.. Hon lyssnar inte på nått man säger och får hon inte som hon vill blir hon ledsen.. Hoppas det blir bättre snart :)







Nov. 12, 2012
Publicerat den

Idag har det vart en heldag hos Patrik och Linda.. Dom bjöd på hemma gjort pizza glass och massa kaffe i deras nya kaffemaskin och så kollade vi på film, den nyaste American pie och kan faktiskt rekommendera den för den var riktigt kul :) Och jag hade sånt flyt att båda barnen som under hela filmen.. Det kallar jag lyx..








Nä nu ska jag sova lite.. Gonatt på er ;)







Lyxigt värre..
Publicerat den

Igår blev det en långpromenad runt sjön på förmiddagen, kalas för kusin på em.. Kvällen spenderades i Hille där det bjöds på oxfile toppad med ädelost och lite grönt :)





Isa blev kvar i Hille över natten så det betyder sovmorgon för mamma och pappa eftersom Isa tycker om att kliva upp kl 6 medans My gärna ligger och drar sig lite längre..


Såhär ser det ut i hennes säng 09.30.. Så skönt att få sova ut även om det blev ett matstopp kl 01.00 och 06.00 :)





Trevlig söndag på er därute för det ska jag ha :P




Äntligen
Publicerat den

Idag kom dom, elektrikerna, som vi väntat..Nu är förhoppningvis snart elen klar så vi kan börja med Isas rum, ska bli så kul...:)









Nov. 08, 2012
Publicerat den

Igår var vi ut till hamrångefjärden för att fira Inge som fyllde år.. Det bjöds på jättemumsiga tårter :)





Sen har vi lilla My som spenderade mesta delen av gårdagen sovandes..


Hos gammelmormor på lunch




I bilen på väg hem..



På tårtbordet hos Inge..







Blivit med köksoffa :)
Publicerat den

I lördags såg jag att en vän på facebook skänkte en köksoffa så jag ringde till Mattias och så att jag ville ha soffan som i sin tur ringde upp Gusten och sa att vi kommer direkt och hämtar den.. Tycker den passar väldigt bra i vårat kök plus att det blev mer sittplatser och ett rymligare kök :)


Vad tycks?






Lugn kväll..
Publicerat den

Lilla My som senaste tiden levt rövare på kvällarna har varit otroligt lugn och snäll ikväll, till och med att man fick ett litet leende såhär på kvällskvisten.. Nu sover hon för natten och mamma är utvilad och glad istället för sur och irriterad.. Härliga torsdag :)