Frostig morgon..
Publicerat den

Promenaden till dagis blev lite som bambi på hal is eftersom regnet som kom igår hade blivit till rena rama isbanan idag men vi tog oss till dagis med bara en liten vurpa för lillfröken men det gick bra..:) Efter lämningen på dagis tog jag en rask promenad runt oppala för att sen bege mig till Katrin på lite lunch och ännu ett Me&i party, men idag höll jag mig i skinnet och bara tittade lite :)









Ikväll har lilla My fått badat, hon som i vanliga fall är väldigt grinig på em kvällarna blev lugn som en filbunke när hon kom i badbaljan så jag tror nästan det blir badning varje kväll :P








Det vita guldet..
Publicerat den

Då var det vinter igen.. Det är bra mysigt att bara sitta inne och trycka när det är näst intill snöstorm ute men har man en liten tjej på nästan två år lär man offra sig lite så vi tog en promenad till affären i snöblasket...









Skogstur..
Publicerat den

Idag tog jag, mamma, Isa och My en sväng till skogen för lite fika plus att mamma skulle ha granris, mossa och lingonris.. En riktig mysig höstdag med andra ord :)


Isa mumsar prickekorv macka..



Varm choklad och limpsmörgås är ett måste en kylig höstdag som denna :P










Busdag..
Publicerat den

Idag har vi haft fullt upp.. Vi började dagen med lite sång på öppna förskolan sen fortsatte vi hem till Annie för lite gofika, lek och skitsnack.. Kvällen rundade vi av med lite korv och pommes som är Isas favoritmat, hon åt nästan 4 korvar :) Sen fick Isa bada lite skumbad innan det var dags att lägga sig..

Isa ville sitta själv och spela marackas :)


Bus med Olivia..


Kulit med bubbelbad..



Nu blir det film och lite fredagsmys.. Hejdå :P




Kaos..
Publicerat den

Var på nyöppningen av stadium outlet idag.. Kom kl 9 och gick ut kl halv elva men kom inte från parkeringen först halv 2.. Det var kaos på citygross parkeringen, bilarna kom varken in el ut.. Men men jag fick med mig lite fynd hem så nu har jag allt som behövs för hurtiga promenader och så fick Isa ett par vinterstövlar :)





Nu blir det revange för hela slanten.. God kväll..:P




Me&I party..
Publicerat den

Kvällen har jag och My spenderat hos Malin som hade me&i party, jag skulle bara köpa nått litet för att få vara med i utlottningen av ett par yoga pants men det blev ett par byxor och en tröja till Isa som egentligen inte behöver nå mer kläder men men alltid kul med lite nytt :P O ja jag vann yoga byxorna också av ett värde på 375 kr, ibland ska man ha flyt :P

Så här My ut hela tiden när vi var borta :)



Sen fick vi present av Katrin som också var där.. :)





Oct. 23, 2012
Publicerat den

Idag fick äntligen lillfisen gå på dagis och busa av sig lite.. Själv så tog jag en promenad runt oppala som var ett extra träningspass idag eftersom dom harvat upp hela grusvägen, hade jag vetat det i förväg hade jag nog valt en annan väg :)









Oct. 22, 2012
Publicerat den

Idag tog vi oss en promenad i det fina höstvädret, känns skönt att kunna röra sig som en 27 åring igen och inte en 87 åring.. Nu ska förhoppningsvis gravid kilona bort :P Sen var vi iväg till hörcentralen med My och tittade hörseln och hon blev godkänd..:)







Sen har vi lilla Isa som vill visa upp sina fina vantar som hon fick av mormor.. Hon tycker dom är jättefina :)







Oct. 21, 2012
Publicerat den

Idag har vi firat lilla mamma som fyller år, det bjöds på smörgåstårta till lunch och stek till middag o hemmagjorda cupcakes till efterrätt.. Mums var det.. Här kommer lite smått och gott i bilder på lite av helgens aktiviteter...:)



Isa fick öppna paket..


Promenad i regnet..


Lördagsmys..



Nybadad liten My..



Det var allt för denna gång.. Hörs snart igen ;)




Busdag..
Publicerat den

Idag har vi vart hemma hela långa dagen och bara myst.. Ikväll var vi i väg och köpte max och Isa fick sin första maxbox, stripsen gick i men hamburgaren blev kvar ;) Nu ligger hon utslagen i soffan efter att vi haft lite uppesittar kväll.. :) Härliga fredag..

















Fredagsmys..
Publicerat den

Hela familjen ligger nertryckt i soffan med bolibompa på tv.. Bara jag och Isa som orkar hålla ögonen öppna :P








Ikea..
Publicerat den

Idag åkte jag, malin och Anna en sväng till Ikea och åt lunch.. Skulle dit och titta på nya tallrikar och skålar eftersom jag tröttnat på vår bajsbruna uppsättning av tallrikar mm.. Och det här fick följa med hem..:)






Oct. 16, 2012
Publicerat den

Idag har vi haft besök av min farmor & farfar, Mattias bror och hans föräldrar och så kom lilla mamma på kvällen.. Fick lite "grattis till bäbisen" presenter av Mattias bror och min farmor & farfar.. Man känner sig lite bortskämd när man får så mycket fina presenter :)


Den fina blomman och chokladen kommer från Mattias bror..




Och ett fint bäddset till själsäng av farmor & farfar :)



Nu ska jag titta på Hollywood fruar.. Hejdå ;)



Kärlek...
Publicerat den

Finns inget bättre än dom här 2...








Vrålåket..
Publicerat den

Mamma och jag svängde förbi en loppis i helgen när vi var ute och gick, fyndet blev ett vrålåk till Isa :P







Mysmåndag...
Publicerat den

I väntan på att Pappa ska komma hem med lite go frukost sitter vi i soffan och myser..


Isa fullt koncentrerad när hon sjunger i bästa sångboken :)




Medans My ligger och sover bredvid...




Och självklart måste man mysa lite tillsammans också.. Börjar bli lite syskonkärlek nu :)






Återbesök..
Publicerat den

Idag har vi vart på återbesök till BB.. Vi vägde, tog puk testet och så titta läkaren igenom henne och hon blev "godkänd" :P.. Själv så känner jag mig helt slut och trött i hela kroppen så Isa sover hos bästa mommo o offa så kanske jag kan ta igen mig lite och blir jag inte piggare snart lär jag inhandla lite järn tror jag.. God natt :)



Premiärtur ute..
Publicerat den

Idag var det första gången sen vi kom hem från bb jag var ute, synd bara att det blev skitväder men en lite stund blev det ialf :)Isa hjälper pappa att lasta löv på flaket :) Lillesyster ligger i vagnen och myser.. Och sen har vi plockat lite blommor som vi ska torka och ta frön ifrån och plantera igen nästa sommar..



Fullt ös..
Publicerat den

Eftermiddagen och kvällen har bestått av besök av Patrik &Linda, sen kom Anna, Emilia och David, Mattias mamma & pappa så åt vi korv med pommes & lagomt till kaffet kom mamma & pappa :) Mamma hade med sig en godiskrans som hon gjort alldeles själv och så en One piece åt mig.. Man blir bra bortskämd när man får barn :)MUMS..:) Sen fick lille My sitt första bad.. Hon tyckte det inte var så mysigt men inte så dumt heller tror jag..:)Nu lite mys i soffan framför tvn och revange :)



Äntligen kom hon..
Publicerat den

Nu är hon här lilla My, Isas lillasyster :) Allt har gått jättebra och vi mår bra förutom att vi är jättetrötta.. Isa och mormor var förbi och hälsade på och mormor hade med sig världens lyxigaste blöjtårta..Isa är fortfarande lite krasslig och får sova hos mormor o morfar även i natt så vi hinner ta igen oss lite.. Nu ska jag fortsätta o mysa lite men återkommer snart igen :)



Då var det dags..
Publicerat den

Var på ultraljud idag och då kom dom fram till att jag skulle sättas igång eftersom det var lite dåligt med vatten att simma i.. Först skulle jag bli inlagd på engång men sen fick jag åka ifrån 2 timmar och fixa lite.. Lära ju hämta hem mormor som ska ta hand om Isa och hem och packa det sista grejorna plus ta en liten dusch..Dagen började här... Och nu ligger man här... Det trodde man inte när man vaknade i morse :) Höres snart igen :)



Jobbig natt..
Publicerat den

Isa har haft jätteont i i munnen i natt och sömnen har varit dålig.. Men idag är det lite bättre, fortfarande ont men har ätit och druckit bra.. Nu håller vi tummarna att det är på bättringsvägen för innan söndag är garanterat lillesyster här och då vill vi vara friska :)Det här var i natt när hon var som sämst.. Men nu är vi lite gladare och mumsar isglass..



Höstblåsor från helvetet..
Publicerat den

Isa fick hög feber igår och idag kom blåsorna i munnen och på händerna.. Vill knappt dricka el äta och vill inte ens ha glass, och vill inte Isa ha glass då vet man att hon är riktigt sjuk.. Så i natt sover jag och lillfisen på soffan, har försökt lagt henne uppe i sin säng 2 ggr utan ett lyckat resultat.. Hoppas det är lite bättre imorgon..



Slut som människa..
Publicerat den

Sover som en kratta på nätterna plus att man lär upp och kissa varannan timme.. Är riktigt less på detta nu och hoppas den lille har tänkt komma ut snart.. Tur man har en snäll mamma som mer en gärna är barnvakt åt lillfisen.. Så i natt spenderar Isa natten hos mommo o offa så jag får sova ut så gott det går imorgon..:) Men allt är inte bara skit.. Har fått upp nya gardiner i köket.. Lite höst inspirerat i stället för tråkiga vita gardiner..:) Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på säsongs avslutningen av pluras kök.. Puss & Hej ;)



Shopping..
Publicerat den

Idag blev det en sväng till stan för lite lunch och uppdatering i Isas garderob.. Konstigt att det är roligare att handla åt henne än mig...När jag kläckt ur mig bebisen kanske det blir lite roligare att handla åt mig också.. Just för tillfället känner man sig som en flodko..:)



Goaste tjejen och segaste lillsyrran...
Publicerat den

Numera ska Isa bära sin ryggsäck själv när vi går till dagis.. Tur att det bara är kissen som åker med där bak :) Sen så är fortfarande lillsyrran inne i magen.. Idag går jag in i vecka 41+3..



Lååång väntan..
Publicerat den

Börjar känna att jag kan det här med att vara gravid nu.. Är inne på vecka 41+1 nu och fortfarande ingen bebis.. På fredag ska jag på ultraljud och titta så allt ser bra ut, men kan ju alltid hoppas på att det sätter igång tidigare men som det känns nu så verkar det ganska osannolikt!Kom ut nu syrran.. Du har plaskat länge nog nu!! Tur man har denna lilla gobit som förgyller dagarna..