Dec. 29, 2012
Publicerat den

Tiden verkligen springer iväg med andra barnet, man hinner verkligen inte med och njuta på samma sätt som när Isa var liten bebis även om man skulle vilja.. Önskar man kunde stoppa tiden lite så inte allt går så fort!!




På måndag blir Isa stora tjejen, hela TVÅ år så imorgon är det bakning för hela slanten, tur man har världens bästa mamma som alltid ställer upp kommer och hjälper till.. :)







Dec. 26, 2012
Publicerat den

Så var julen och alla magsjukebaciller slut.. Skönt på ett sätt.. Nu förbereder vi oss för 2 års kalas och nytt år istället.. Kan inte fatta att lillfisen fyller hela 2 år.. Vart har tiden tagit vägen?! Har vart lite dålig med uppdatering här men jag skyller på att det vart mycket nu i.för jul :) Trevlig kväll så hörs vi snart igen!!







Sjuklingen..
Publicerat den






Magsjuka in the house!!
Publicerat den

Isa vaknade kl halv 12 i natt och kräktes ner hela henne och sängen men sen har det vart lugnt så man kan ju hålla tummarna att det bara var nått som ville ut för hon har ingen feber eller är hängig.. Jag hoppas verkligen det är klart innan jul för jag vill då inte ligga själv och kräkas på julafton!! Nu blir det mys i soffan för hela slanten!!





Hett sylttips :P
Publicerat den

Idag var Anna och David på besök så jag slängde ihop lite pannkakor till lunch men kom på att sylten var slut så istället för att åka till affären och köpa sylt så plocka jag fram hallon i frysen och hällde i en kastrull med lite socker, koka upp och sen var den klar att serveras, blev supergott och kändes mer hälsosamt än en burk sylt! Så hädanefter blir det hemmagjort före köpt!







Dec. 14, 2012
Publicerat den

Tomten hade skickat lite smakprov på julafton idag.. Det var jättefina tomtetofflor till både My och Isa, dom kommer användas flitig här hemma då vi inte har alltför varma golv :)










Dec. 12, 2012
Publicerat den

Nu har jag och My vart till dagis och lämnat storesyrran, skottat gården så nu tar vi oss en välförtjänt vila i soffan med kaffe & bulla till mamma och lite mjölk till My innan vi ska titta på lite julklappar på nätet.. Jobbig förmiddag :P









Dec. 11, 2012
Publicerat den

Idag har vi bakat saffransbullar här hemma.. Det är inte alltid man ger sig tid till typ bakning när man har två små barn men idag gav jag mig sjuttton på att det skulle bli bullar så My fick snällt sitta i babybjörnen och äta medan mamma och Isa baka, det blev ju bullar tillslut ialf :)







Dec. 10, 2012
Publicerat den

Provkör en ny app.. Kan göra mycket fina kort..







Dec. 10, 2012
Publicerat den

Idag har vi vart ute hela em och busat i snön och åkt pulka.. Blev även en sväng till affären så man fick röra på dököttet lite också.. Det är bra härligt med vinter ändå :P















Dec. 08, 2012
Publicerat den

Vart på adventsfika med hela familjen hos Mattias bror och Lotta ikväll.. Det fanns MASSA gott att fika på :P





My var mest trött och låg utslagen i soffan :)









Pepparkaksbak..
Publicerat den

Igår bjöd vi in för lite lunch och pepparkaksbak.. Katrin och Malin med deras småttingar var här.. Hur mysigt som helst.. Tror Hugo åt upp halva degen men det blev lite pepparkakor ändå :P Isa blev lite trött efter maten så hon somna och missa baket så vi lär ta en till bakdag när Isa är vaken och med också :)














Dec. 08, 2012
Publicerat den

Mina små bebisar..







Dec. 05, 2012
Publicerat den

Tack världens bästa mormor som köpt desse små mockasiner :) Välbehövligt nu när vintern slagit till med buller och bong :P..






Dec. 05, 2012
Publicerat den

Isa har lite nakenfis mys med Gustaf såhär på morgonkvisten.. Vad Gustaf tycker om saken framkommer inte :)























-20
Publicerat den

Svinnkallt ute så vi myser ner oss i soffan med filtar tills det är dags för bvc..






Morsan sluta dryga jag tittar faktiskt på fåret shaun!!