Fix söndag..
Publicerat den

Idag har jag hunnit med mycket.. Städat och möblerat om på övervåningen, vart hos mamma och myst i höstsolen vart till rusta och hitta en liten söt skohylla som passar i vår extremt lilla hall.. Man hinner med mycket när man är barnfri.. Isa har vart hos mommo o offa hela helgen och busar :) Och tack snälla mamma som pysslade ihop denna fina krans som pryder våran dörr numera... :)



Busungar..
Publicerat den

Idag har vi haft besök av Amanda och Olivia.. En riktig mysdag med massa bus, tacos och hemmagjord äppelpaj :)Isa leker bäbis :) Tacos är mumsigt..



Trädgårdsmys..
Publicerat den

Eftermiddagen har hela familjen tillbringat ute.. Krattat, klippt buskar och eldat i tunnan.. Kvällen tillbringar vi i soffan framför tvn och myser lite :)



Närsynt bolibompa fan..
Publicerat den

Isa har blivit fast i barnprograms världen.. Skönt för mig för då kan jag ligga i soffan och bara vara en stund :)Lillesyrran vägrar tydligen flytta ut till den stora världen.. Börjar bli segt med all väntan nu.. Vill ju träffa den lilla varelsen snart :)



Vilo och bakdag..
Publicerat den

Lillfisen är på dagis idag mellan nio och två så då passar mamma på att ligga på soffan och efter det ska jag baka en kaka till pappa som är födelsedagsbarn idag..:)



Övertid 1 dag..
Publicerat den

Igår hade vi datum på lillbäbis men den ville inte komma ut så nu är det bara att vänta och se..

Var ut till valbo och Ikea med Malin idag, köpte en badbalja och en hylla till badrummet plus lite annat skrot sen svängde vi in på coop och fynda blöjor till bra pris.. Alltid kul att handla, vad det än är :P









Lyxmorgon..
Publicerat den

Imorse kom offa med färska frallor och go yoghurt åt lillfisen.. Inte varje måndags morgon man får sånt lyx :)



Utslagen hjälte..
Publicerat den

Efter en natt och en heldag full med bus hos mommo o offa, bus med Olivia och en lite klotning som resulterade i en fläskläpp har nu lillfisen gjort natt..Imorgon väntas nya äventyr.. Sen så är det ju stora dagen D då lillsyrran beräknas komma, så vi får väl se vad morgon dagen har att ge :)



Kom nu då!!
Publicerat den

Nu får du faktiskt ta och komma ut för nu vill vi träffa dig!!



Busungar..
Publicerat den

Eftermiddagen spenderades i mårdäng med Theo och Lotta, Isa fick även smaka ostkrokar för första gången och hon tyckte det var jättemumsigt :)



Fredag!!
Publicerat den

Uppe med tuppen, en pigg dotter och en trött mamma! Idag står fredags städning på schema nu på morgonkvisten och sen bär det av mot andra äventyr!! Puss & Hej ;)



Goa unge!!
Publicerat den

Måste bara visa en bild när Isa prövade mommos läsglasögon idag...:)



Fotvård..
Publicerat den

Idag var jag och Isa hem till mamma och pappa och åt lite pannkaka, sen tog jag ett fotbad och prövade mammas hemmagjorda lavendelskrubb, tro det el ej men det gjorde fötterna som nya igen :)
Recept på lavendelskrubb:
2 dl strösocker
1 dl olivolja
2 msk honung
Rör ihop och avsluta med att smula i lite lavendel blomma :)



Skogspromenad..
Publicerat den

Idag har Malin och Flisa vart här och lekt med oss.. Vi lyxade till med en liten promenad i skogen i det fina vädret :) Gustaf var självklart med han också :)



Bullbak..
Publicerat den

Har bakat lite bulla nu på kvällskvisten så att man har lite fika att bjuda på när nytillskottet väl vill titta ut : ) Så nu blir det lite nybakt bulla och ett stort glas mjölk till Hollywood fruar.. Go kväll ;)



Uppe med tuppen..
Publicerat den

Isa tycker att det är fräscht och kliva upp kl 5 halv 6 numera medans mamma tycker det är mindre fräscht... Men men det är bara att gilla läget så nu är det mys i soffan framför barnkanalen!



Måndagshäng!
Publicerat den

Var hem till Malin och Flisan en sväng i em så Isa fick busa av sig lite, Malin hade även vart duktig och bakat en vit chokladkaka :)



Från 40 till 1 veckas väntan!
Publicerat den

Nu är det bara en vecka kvar tills vi nått bf datumet för vår 4:e familjemedlem.. Vart har tiden tagit vägen ? :)



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Mitt första inlägg.