Feb. 26, 2013
Publicerat den

Lite nytt till fönstret tack vare en mamma som pysslar och donar med det mesta :)






Feb. 23, 2013
Publicerat den

Igår blev det ett besök i boulongerskogen och mata änderna med Sofia och Mira- Li :)
































Feb. 21, 2013
Publicerat den

Fått ett nytt vrålåk och jag är mycket nöjd, nöjdas är jag nog med bagageutrymmet :)


Kanske inte den nyaste årsmodellen men den duger mer än väl till vår familj :)




Beer can chicken ala Morberg
Publicerat den

Idag fick jag ett hett middagstips av min vän Sofia, Morbergs Beer can chicken får 10 kycklingar av tio!! egentligen ska man göra den i klotgrill men funkar även i ugnen på 200 grader i ca en timme :) Orkar inte skriva receptet nu men googla på det så finns det massa recept, jag lovar att ni inte blir besviken, jag serverade potatispengar till som jag gjorde i stekpannan :)








Feb. 18, 2013
Publicerat den

Så var det måndag igen, en helt ny vecka med helt nya möjligheter :)









"Ny" vagn..
Publicerat den

Vagnen jag först skulle köpa blev ej av efter massa strul hit och dit och det slutade med att jag lära göra en helt ny beställning om jag ville ha den och då tröttnade jag och började leta på annat håll.. Det slutade med att jag fyndade en emmaljunga citycross 2011, sitt och liggdel till kanonpris så igår for vi upp till Hudiksvall och hämtade hem den..


My ledsnade på att åka bil på hemvägen så hon stod för musiken halva resan hem innan hon somnade :)






My blev ialf supernöjd över sin nya vagn så nu är bilresan bortglömd :) Även Isa tyckte den dög :)










Den där mormor :)
Publicerat den

Igår när vi gick och hämta posten så låg det två paket i brevlådan till mina två små busungar, det var från världens bästa mommo som skickat lite alla hjärtansdagpresenter :)











Fettisdag
Publicerat den

Semeldag= semlor är ett måste :P Jag, Isa och My tog oss en promenad till affären i snöovädret.. Vår affär här i byn gör egna supergoda semlor till kanonpris :)







Och från semlor till nått helt annat, My har åkt på samma förkylning som Isa hade förra veckan och det är förkylningen från helvete, slemhosta, feber och allmänt kinkig.. Hoppas det tar slut på basselusker för ett tag sen när hon blir frisk för det känns som det vart lite mycket nu på slutet!!







Spenderarbyxan på!!
Publicerat den

Här är det nya vrålåket.... Passade även på att köpa två nya åkpåsar på rean, så nu är det bara att invänta leveransen =)
 
 



Feb. 09, 2013
Publicerat den

Så var den såld så nu inväntar vi nya vagnen som beräknas komma nästa vecka, kul med lite nytt även om det kändes lite i hjärtat när dom kom och hämta den gamla.. Man har ju ändå fraktat det mest värdefullaste man har där i :)







Feb. 06, 2013
Publicerat den

Fick ett hett tips via instagram häromdagen, det var Hanna som hade knäppt kort på lilla Alma med en snuttis över ögonen när hon låg och sov, hon sa att Alma nästan somna på engång med den över ögonen så jag kände att jag lära prova på lilla My och ja jag kan bara konstatera att det funkar.. Inga mer långdragna kvällar el ja inte för tillfället ialf, vi får se hur länge det funkar :)







Feb. 03, 2013
Publicerat den

I helgen har vi fixat och donat lite här hemma i köket, jag min bror och linda.. Tänk vad lite kan göra så mycket.. Vi målade fläktkåpan, måla skåpluckor vita plus att vi förnya våra gamla bänkskivor med lite laminat och enligt mig blev det en klar förbättring helt klart..:) Tog lite före och efter bilder så ni kan få ett smakprov :P















Feb. 01, 2013
Publicerat den

Idag vart det den stående tacoskvällen hos mamma och pappa.. Tror det har ätits tacos varje fredag sen vi var små och pappa tycks aldrig tröttna :)




Mormor hade även vart ut på lunchen och hittat dessa två söta mössor så nu väntar vi på lite varmare väder så dom kan invigas :)